Keyif Meqanı

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Keyif Meqanı

Eğlence, Spor ve daha neler neler var.

Volkan Yaman Eskişehirde

gfb_0619

uyarı yok

Volkan Yaman Eskişehirde Empty Volkan Yaman Eskişehirde

Mesaj tarafından gfb_0619 Cuma Ağus. 28, 2009 6:48 pm

Bir süredir temasta bulunduğumuz Galatasaray'ın defans oyuncusu Volkan Yaman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkanımız Halil Ünal, Volkan'ı transfer etmek için 60 gündür mücadele verdiklerini söyledi. Volkan'ın bonservisini aldıklarını ve 3 yıl anlaşma yaptıklarını kaydeden Ünal şöyle konuştu:

"Volkan Yaman'ı kiralama modelini hiçbir zaman benimsemedik. Volkan bu mevkide bize yıllarca lazım olacak, ciddi anlamda ihtiyacımızı karşılayacak. Biz kendisine Eskişehirspor'un bir efsane takım olduğunu, hedef ve ilkelerini anlattık. Galatasaray kulübüyle de bonserviste anlaştık ve bonservisini satın aldık. Volkan Eskişehirspor'da 3 yıl boyunca kutsal formaya hizmet verecek. Bizim için Volkan'ın transferi çok önemliydi."

Halil Ünal, 27 Ağustos 1982 doğumlu olan Volkan Yaman'ın yaş gününü kutladı. Ünal, "Volkan doğum gününde takımıza katıldı. Yeniden bambaşka bir Volkan doğacağına inanıyorum. Süper Lig'de bütün takımlar takviye yapıyor. Büyük, küçük takım diye bir şey yok. Büyük Allah. Ama mutlaka her takım kendisine göre eksiğini, gediğini giderir. Eskişehirspor da bu sene iskelet takımını bozmadan takımın eksik, noksan gördüğü yerlere takviye yapma kararı almıştır" dedi.

Volkan Yaman da Eskişehirspor forması giymenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Volkan Yaman, "Büyük Eskişehirspor taraftarı ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. İlk maçı büyük bir heyecanla bekliyorum. Eskişehirspor'un taraftarı bilinen bir taraftar, büyük bir camia" diye konuştu.
    27.08.2009

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 7:24 am